Contactgegevens
d'Hondecoeterstraat 41, 8932DP Leeuwarden,
infa@lamariavasile.nl
T: 0642805007

Babylights

Babylights: het kleine broertje van de lowlights en highlights. Subtiel, maar toch wel echt heel erg mooi. Misschien ben jij wel benieuwd naar de babylights. Dan ben je bij onze kapsalon in Leeuwarden op het juiste adres. 

Op deze pagina zal ik de praktische info geven, ingaan op de voordelen en vertel ik nog iets over een prijsindicatie. Hierdoor kan jij inspiratie opdoen voor je nieuwe kappersbeurt. Wil jij graag direct babylights laten zetten? Klik dan op de knop hieronder om een afspraak te maken. Zo simpel kan het zijn!

Afspraak maken?

Dat kan makkelijk online!

Wat zijn babylights?

Babylights zijn hele natuurlijke en subtiele highlights die zorgen dat je kapsel een wat zomers effect krijgt. En dat zonder dat je een duidelijk contrast kan zien tussen twee kleuren. Ze worden ook zo genoemd omdat ze lijken op hoe je haar vroeger verkleurde als kind in de zon. Ze zijn heel erg fijn en bevinden zich rondom je gezicht, kruin en soms in de punten.

Wanneer jij je huidige kapsel graag wat wil opfrissen zonder dat dit direct heel erg opvalt zijn babylights perfect. Het is namelijk héél erg subtiel, maar oogt wel lekker fris. Ze kunnen overigens gezet worden bij iedere haarkleur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van folies. Het is net als balayage een techniek om het haar lichter te maken. Ze worden in hele fijne plukjes haar aangezet voor een subtiele uitstraling.

Babylights kunnen bij alle haartypes!

Babylights zijn geschikt voor iedere haarkleur. Ze zijn erg subtiel en vallen daardoor niet heel erg op. Verder kunnen ze gezet worden in iedere lengte haar en haartype. Zeker bij fijn en dun haar zijn is het heel erg mooi omdat je haar hierdoor voller lijkt.

Tijfel je over het laten zetten van Babylights? Om jouw twijfels te ontnemen over deze mooie haartechniek staan hieronder een aantal voordelen beschreven. Zo heb jij rustig de tijd om te bepalen of het wellicht wat voor jou is.

Je hebt vrijwel geen last van uitgroei
Het effect is langer zichtbaar
Je haar krijgt een natuurlijke uitstraling
Babylights kunnen ook gecombineerd worden met andere technieken

Keuze gemaakt?

Maakt een afspraak!

Babylights door La Maria Vasile

Het is dus een prachtige manier om je haar te voorzien van een subtielere, lichtere kleur. Dit zorgt voor een sun-kissed look. Ik heb de expertise om jou te voorzien van babylights die je haar laten stralen. Samen met jou kijk ik naar de verschillende opties en bespreek ik welke tint het mooiste is voor jouw haarkleur. Ook kan dit gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen, die opties zal ik ook toelichten. 

Verder verkoop ik in de salon ook haarverzorgingsproducten die jouw haar goed kunnen verzorgen. Blonderen kan je haar immers beschadigen, en hier wil je wel goed tegen beschermd zijn. Ik kan je van alles vertellen over de verschillende producten die ik verkoop. Wanneer je het bijhoudt met de producten uit de salon heb je er extra lang plezier van. Samen zorgen wij ervoor dat jouw haar gezond en mooi blijft.

Ben je er klaar voor?

Maakt een afspraak!

Prijsindicatie

Goed, wat kosten babylights dan precies? Ik kan me voorstellen dat je hier nieuwsgierig naar bent. Een exacte indicatie kan ik niet geven, daarvoor moet ik weten hoe lang je haar is bijvoorbeeld. Het laten zetten begint vanaf een prijs van 30 euro. Wil je vooraf een exacte prijs indicatie ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje via Whatsapp!

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijg ik vragen over…

Wat zijn babylights?

Babylights zijn erg subtiele highlights die je haar een sun-kissed effect geven. Dit zonder dat er een duidelijk contrast aanwezig is tussen de geverfde kleur en je eigen haarkleur.

Wat is het verschil tussen highlights en babylights?

Ze zijn een stuk subtieler dan highlights. Babylights worden daarnaast ook in fijnere plukken haar gezet dan bij highlights.

Wat kosten babylights?

De prijs is hangt af van van verschillende factoren zoals je haarlengte, dikte en en gewenste haarkleur. Het laten zetten begint vanaf een prijs van 30 euro.

Hoe worden babylights gezet?

Het wordt meestal op dezelfde manier gezet als bij highlights. Deze worden met folies gezet rondom de kruin en het gezicht in plaats van in het hele haar.