Contactgegevens
d'Hondecoeterstraat 41, 8932DP Leeuwarden,
infa@lamariavasile.nl
T: 0642805007

Hair Extension

Hair Extensions, ze zijn razend populair en dé ideale oplossing voor iedereen die meer volume of lengte wil hebben. Het is ook niet gek dat je door de populariteit meer wil weten over de hairextensions. Op deze pagina geef ik jou alle belangrijke informatie over de hair extensions. Zo zal ik ingaan op wat praktische informatie, de verschillende soorten extensions inclusief voor- en nadelen en een prijsindicatie.

Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder en doe inspiratie op. Direct een afspraak maken voor hair extensions? Dat kan. Klik op de knop hieronder en plan direct een afspraak voor extensions bij mij in.

Afspraak maken?

Dat kan makkelijk online!

Wat zijn hair extensions?

Hair extensions zijn stroken haar die worden vastgezet in je eigen haar. Hierdoor krijg je meer volume en dikte in je haar. De extensions hebben dezelfde kleur als je eigen haarkleur. Extensions zijn geschikt voor iedereen. Of je nou kort haar hebt, halflang haar of juist lang haar. Dat is geen probleem. Extensions zijn minder goed geschikt voor mensen met gekruld haar. Maar als je gezegend bent met krullen zijn extensions ook vaak niet nodig. 

Hair extensions worden dus in je haar gezet. Hiervoor zijn verschillende technieken. Ik maak hiervoor gebruik van de Weave techniek. Weave extensions is de beste techniek voor het plaatsen van hair extensions. Bij deze techniek wordt het haar tegen je hoofd aan ingevlochten. Vervolgens worden de strengen haar vastgemaakt met naald en draad. De voordelen van hier zijn dat:

De extensions heel erg stevig vast zitten en niet los laten
Je haar niet wordt beschadigd door hitte of chemicaliën
Je haar er op een natuurlijke wijze voller uit ziet
Het een lange tijd mee gaat mits je het haar goed verzorgt

Keuze gemaakt?

Maakt een afspraak!

Hair extensions door La Maria Vasile

Er zijn dus genoeg verschillende manier en soorten extensions om uit te kiezen. Wil jij graag extensions? Dan ben je bij mij op de goede plek. Ik heb ervaring met veel soorten extensions en kan aan de hand van je wensen en je haar een advies geven over welke techniek het beste bij je past.

Ook kan ik je nog wat praktische tips meegeven. Hierdoor heb jij optimaal plezier van de extensions en weet je ook hoe je ze het beste kan onderhouden. Want het onderhouden van extensions is belangrijker dan je denkt! Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen of langskomen in de salon, dan vertel ik je alles wat je wil weten over de extensions.

Ben je er klaar voor?

Maakt een afspraak!

Prijsindicatie

Er zijn dus veel soorten extensions. Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig naar de prijs van deze extensions en technieken. Omdat er veel verschillende soorten zijn en dit mede afhankelijk is van de hoeveelheid extensions kan ik hier helaas moeilijk een indicatie bij geven. Dit verschilt heel erg per persoon. Wil je vooraf een exacte prijs indicatie ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje via Whatsapp!

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijg ik vragen over…

Wat zijn hair extensions?

Hair extensions zijn stroken haar die worden vastgezet in je eigen haar. Hierdoor kan je haar langer lijken en dikker.

Wat zijn de beste hair extensions?

Veruit de beste hair extensions zijn gemaakt van natuurlijk haar, ofwel volledig echt mensen haar. Hierin heb je twee soorten: Remy Human Hair en non-Remy hair. Hair extensions laten zetten kan in de salon met beide.

Zijn extensions slecht voor je haar?

Extensions hoeven in principe niet schadelijk te zijn wanneer je deze goed verzorgt, correct laat plaatsen en laat verwijderen door een specialist.