Contactgegevens
d'Hondecoeterstraat 41, 8932DP Leeuwarden,
infa@lamariavasile.nl
T: 0642805007

Highlights

Highlights is misschien wel dé populairste haartechniek tegenwoordig. Misschien wil jij hier ook wel wat meer over weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Dan ben je hier op het juiste adres. In dit artikel vind jij alle belangrijke informatie over highlights. Zo leg ik uit wat dit precies is, hoe het werkt, geef ik praktische informatie en vertel ik wat over prijsindicaties. Direct een afspraak maken voor highlights laten zetten? Dat kan uiteraard ook. Wanneer je op de knop hieronder klikt kan je gelijk een afspraak inplannen voor highlights laten zetten in Leeuwarden.

Afspraak maken?

Dat kan makkelijk online!

Wat zijn highlights?

Goed, allereerst zal ik uitleggen wat highlights nou precies zijn. Dit is een techniek waarbij streepjes verf in je haar worden gezet door middel van folies. Niet al je lokken worden dus geverfd, maar een gedeelte. Deze lokken worden lichter gemaakt dan je eigen haarkleur. Hierdoor krijg je een echte sunkissed look. 

Highlights zijn vooral geschikt voor mensen met een lichte- en donkere haarkleur. Je hebt bij highlights verschillende opties zoals ‘full head’ (highlights door je hele haar) en ‘half head’ (minder plukken en minder folies). Het is een goede manier om je haar subtiel lichter te doen lijken. Tevens heb je daardoor ook minder last van uitgroei.

Highlights worden aangebracht door middel van folie, met een kamtechniek of door middel van een muts. Bij de folies worden verschillende plukjes haar lichter gemaakt. Dit wordt aangezet vanaf de haaraanzet. Bij de muts krijg je als het ware een soort ‘badmuts’ op je hoofd met daarin gaatjes. Hier worden plukjes haar doorheen getrokken die vervolgens lichter worden geverfd. Bij de kamtechniek wordt een kam met verf gebruikt om highlights aan te brengen. Dit zorgt voor een meer nonchalant effect.

 

Highlights kunnen bij alle haartypes!

Ben jij al net zo enthousiast over highlights als ik? Dan ben je bij mij op de juiste plek. Ik zorg ervoor dat jij de deur uitgaat met een coupé die goed bij je past. Ik heb ervaring met highlights voor blond haar en highlights voor bruin haar. Samen met jou kijk ik voor de behandeling welke tint het mooiste past bij je haar. 

En nog belangrijker: welke tint je haar het mooiste naar voren laat komen. Wanneer je nog twijfels hebt kan je altijd langskomen, dan kan ik je advies geven over de highlights. Omdat je haar sneller kan beschadigen door highlights zal ik je na de behandeling tips geven om dit zoveel mogelijk te voorkomen. 

Tevens heb ik ook speciale haarverzorging in de salon te koop zodat jouw haar gezond blijft, ook na een verfbeurt. Deze kan je na afloop mee naar huis krijgen inclusief instructies voor het gebruik. Zo haal jij het meeste uit je haar! Heb je nog twijfels? Ik help je daar graag bij. Daarom heb ik hieronder de verschillende voordelen van highlights op een rijtje gezet.

Je kan zelf kiezen hoeveel highlights je in je haar wil
Het is een subtiele manier om je haar lichter te maken
Je uitgroei valt minder goed op
Het is geschikt voor zowel licht als donker haar

Keuze gemaakt?

Maakt een afspraak!

Highlights door La Maria Vasile

Ben jij al net zo enthousiast over highlights als ik? Dan ben je bij mij op de juiste plek. Ik zorg ervoor dat jij de deur uitgaat met een coupé die goed bij je past. Ik heb ervaring met highlights voor blond haar en highlights voor bruin haar. Samen met jou kijk ik voor de behandeling welke tint het mooiste past bij je haar. 

En nog belangrijker: welke tint je haar het mooiste naar voren laat komen. Wanneer je nog twijfels hebt kan je altijd langskomen, dan kan ik je advies geven over de highlights. Omdat je haar sneller kan beschadigen door highlights zal ik je na de behandeling tips geven om dit zoveel mogelijk te voorkomen. 

Tevens heb ik ook speciale haarverzorging in de salon te koop zodat jouw haar gezond blijft, ook na een verfbeurt. Deze kan je na afloop mee naar huis krijgen inclusief instructies voor het gebruik. Zo haal jij het meeste uit je haar!

Ben je er klaar voor?

Maakt een afspraak!

Prijsindicatie

Logischerwijs ben je nieuwsgierig naar de prijs voor highlights. De prijs heeft onder andere te maken met de lengte van je haar en de hoeveelheid highlights je in je haar wil. Hoe meer highlights, hoe meer het kost. Een exacte prijsindicatie kan ik dus vooraf niet geven. Het laten zetten van highlights begint vanaf een prijs van 30 euro. Wil je vooraf een exacte prijs indicatie ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje via Whatsapp!

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijg ik vragen over…

Wat zijn highlights?

Highlights zijn lichtere plukken die in je haar worden gezet door middel van een kam, folies of een muts. Deze worden aangezet vanaf de hoofdhuid en zorgen voor een subtiele, lichtere kleur in je haar.

Wat is het verschil tussen highlights en lowlights?

Bij highlights worden plukken haar lichter gemaakt. Bij lowlights is dit juist andersom en worden sommige plukken haar donkerder gemaakt.

Wat kosten highlights?

De prijs is hangt af van van verschillende factoren zoals je haarlengte, dikte en en gewenste haarkleur. Highlights laten zetten begint vanaf een prijs van 30 euro.

Zijn highlights geschikt voor mijn haartype?

Highlights zijn geschikt voor ieder type haar van fijn en dun tot dik en krullend. Ook de haarkleur maakt voor highlights niet uit.