Contactgegevens
d'Hondecoeterstraat 41, 8932DP Leeuwarden,
infa@lamariavasile.nl
T: 0642805007

Balayage is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het is dan ook niet gek dat je hier misschien wat extra informatie over wil hebben. Daar help ik je dan ook graag bij. Op deze pagina kan jij alles vinden wat je moet weten over balayage zoals praktische info en een prijsindicatie. Ben je nu al enthousiast en wil je graag een afspraak maken? Dat mag uiteraard ook! Klik op de knop hieronder en boek direct je afspraak.

Afspraak maken?

Dat kan makkelijk online!

Wat is een balayage?

Goed, laten we eens beginnen bij wat balayage precies is. Balayage is een techniek waarbij als het ware ‘vegen’ worden aangebracht in je haar met een kwast. Hierdoor ontstaat er een subtiele overgang tussen twee haarkleuren. Bovenop is het donkerder, en onderin je haarpunten juist lichter.

Deze haartechniek is de afgelopen paar jaren dus erg geliefd. De kans dat dit jou prachtig zal staan is dan ook zeer aanwezig. Een Balayage bij blond haar en balayage bij bruin haar of zelfs zwart is allemaal even mooi. Je haar krijgt als het ware een ‘boost’ met een natuurlijke uitstraling. Ook heb je bij deze techniek ook minder last van uitgroei.

De onderkant wordt namelijk lichter, terwijl de bovenkant van je haar hetzelfde blijft. Hierdoor hoef je ook niet na een maand weer terug naar de kapper om je haar bij te laten kleuren. Met dit creëer je een natuurlijke, maar toch stralende coupé.

Ik heb net al even kort verteld dat bij balayage gebruik wordt gemaakt van ‘vegen’ in het haar. Deze vegen worden door haarspecialisten gedaan op gevoel en niet volgens strenge regels. Juist dit zorgt voor een hele natuurlijke en subtiele overgang in je haar. Wist je dat balayage het Franse woord is voor ‘veeg’? Daar komt de naam dus ook vandaan!

Een balayage kan bij alle haartypes!

Een balayage is (helaas) niet geschikt voor ieder haar. Wanneer jouw haar bijvoorbeeld niet lang genoeg is kan ik hier waarschijnlijk geen balayage in zetten met het gewenste resultaat. Je haartype is bij deze techniek geen probleem. Als je dus krullen hebt, dik haar of stijl haar dan is een balayage is altijd een optie. Het gaat vooral om de lengte en gezondheid van je haar.

Wanneer je vrij kort haar hebt (lees: op de schouders of korter) is een balayage behandeling wél mogelijk, maar niet te adviseren. Je krijgt namelijk niet het gewenste resultaat omdat er niet genoeg lengte is voor een subtiele overgang. Je kan natuurlijk altijd langskomen voor een intake om de mogelijkheden te bespreken.

Misschien heb je nog je twijfels over je nieuwe coupé. Is dit wel wat voor jou? Ik help je graag deze twijfels weg te nemen door een aantal voordelen van deze techniek op een rijtje te zetten. Zo weet jij direct of dit wat voor jou is.

Deze techniek zorgt voor een natuurlijke verandering in je haarkleur
Je gezicht kan accentueren door tijdens de balayage face framing toe te passen
Keuze uit heel erg veel verschillende kleuren
Zorgen voor afwisseling zonder je eigen haarkleur te verliezen

Keuze gemaakt?

Maakt een afspraak!

Balayage door La Maria Vasile

Wanneer jij bij mij in de salon balayage laat zetten kan je uitgaan van kwaliteit. Er is persoonlijke aandacht voor jou en je haarwensen. Samen kijken wij welke kleur jouw haar het mooiste naar voren laat komen.

Hierbij kijk ik ook naar de gezondheid én lengte van je haar om je hierbij een passend advies te geven. Wanneer je kiest voor balayage moet je haar ontkleurd worden. Omdat dit best schadelijk kan zijn voor je haar gebruik ik hiervoor vrijwel altijd Olaplex. Dit geeft je haar een echte boost en houdt het gezond en glanzend.

Wanneer je haar is geverfd geef ik je tips mee hoe je de kleur het beste kan behouden. Ik verkoop hiervoor verschillende producten in de salon die je dan direct mee kan krijgen. Zo zorgen wij er samen voor dat je nog lange tijd van je nieuwe coupé kan genieten. 

Enthousiast? Aarzel niet en neem vooral contact op voor een afspraak. Benieuwd naar het advies of de mogelijkheden? Ook dan ben je uiteraard meer dan welkom in de salon.

Ben je er klaar voor?

Maakt een afspraak!

Prijsindicatie

Tot slot wil ik nog even ingaan op de prijsindicatie. Want waarschijnlijk ben je wel benieuwd naar de prijs (en logisch ook!). De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals je haarlengte en haarkleur. Een balayage behandeling begint vanaf een prijs van 85 euro. Wil je vooraf een exacte prijs indicatie ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje via Whatsapp!

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijg ik vragen over…

Wat is balayage?

Balayage is een techniek waarbij ‘vegen’ worden aangebracht in je haar. Hierbij is de onderkant van je haar lichter dan de bovenkant. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling

Wat kost een balayage?

De prijs is hangt af van van verschillende factoren zoals je haarlengte, dikte en en gewenste haarkleur. Een behandeling begint vanaf een prijs van 85 euro.

Wat is het verschil tussen balayage en highlights?

Het verschil zit in de manier van aanbrengen. Highlights worden namelijk aangebracht in het haar met folie vanaf de hoofdhuid. Balayage wordt in vegen aangebracht met een losse kwast aan de onderkant van je haar.