Contactgegevens
d'Hondecoeterstraat 41, 8932DP Leeuwarden,
infa@lamariavasile.nl
T: 0642805007

Face framing highlights

Highlights zijn enorm populair, en de face framing highlights beginnen ook een enorme opmars te maken. De trend komt van origine uit de jaren 90 en is helemaal terug van weggeweest! In dit artikel zal ik je alles vertellen over de face framing trend. Wil je weten of dit wat voor jou is? Lees dan vooral verder en laat je inspireren door dit artikel.

Wil je een afspraak maken voor face framing highlights? Klik dan op de knop hieronder. Zo kan je snel en makkelijk een afspraak inplannen.

Afspraak maken?

Dat kan makkelijk online!

Wat zijn face framing highlights?

Je kan uit de naam misschien al wat afleiden, maar bij face framing wordt er als het ware een ‘lijstje’ rondom je gezicht gezet. Hierdoor komen je gezichtsvormen nog duidelijker (en mooier) naar voren. De plukken worden altijd iets lichter gemaakt om zo je gezicht te laten stralen. 

Face framing is een techniek voor iedereen, ongeacht van je haarkleur of haartype. De highlights laten je gezicht dus meer naar voren komen en daarnaast ook je huidskleur. Wanneer je niet je hele haar in één keer wil verven zijn face framing highlights een heel erg goed alternatief. Hoe werkt de techniek achter face framing highlights? 

Face framing werkt in principe hetzelfde als bij normale highlights. Alleen worden dan de voorste plukken van het haar lichter gemaakt. Hier worden meestal tussen de 5 en 10 folies voor gebruikt bij het zetten. Met een kam worden plukjes haar gescheiden en hiervan worden sommige plukjes op een folie gelegd, geverfd en opgerold. Je haar wordt ontkleurd en vervolgens weer ingekleurd met een passende toner.

Face framing kan bij alle haartypes!

Is face framing geschikt voor jouw haar? Zoals eerder aangegeven zijn face framing highlights geschikt voor ieder haartype. Het laat je haar immers optisch voller lijken, en dat is altijd goed. Ook je haarkleur maakt niet uit voor face framing. 

Heb je nou van nature héél erg licht haar? Dan heeft face framing waarschijnlijk niet het gewenste effect omdat deze soort highlights vaak twee tinten lichter zijn dan de eigen huidskleur. Als je hierover nog twijfels hebt kan je uiteraard contact opnemen, ik help je graag.

Ik ben persoonlijk erg fan van deze highlights. In de jaren 90 waren ze al populair en dat zijn ze nu (terecht) weer. Echter kan het natuurlijk nog zijn dat je zo je twijfels hebt. Om de keuze over je nieuwe coupe makkelijker te maken staan de voordelen van face framing op een rijtje.

Het staat goed bij iedereen: zowel blondines, brunettes als mensen met zwart haar
Een behandeling duurt relatief kort doordat er weinig folies gebruikt worden
Je gezicht komt extra mooi naar voren evenals je huidskleur

Keuze gemaakt?

Maakt een afspraak!

Face framing door La Maria Vasile

Is face framing nou net wat voor jou? Dan kan je dit uiteraard bij mij in de salon laten doen. Samen met jou kies ik een subtiele, lichtere kleur die jouw gezicht écht kan complimenteren. Hierbij kijk ik ook naar je natuurlijke haarkleur en de tint van je huid.

Wanneer je toch nog zo je twijfels hebt kan je ook altijd even langskomen. Dan kan ik samen met jou de verschillende mogelijkheden bespreken aan de hand van jouw wensen en behoeften. Tevens verkoop ik in de salon ook haarverzorging die jouw haar goed gezond kan houden. Zo kan je beschadigd haar voorkomen! Jouw wensen staan op nummer één.

Ben je er klaar voor?

Maakt een afspraak!

Prijsindicatie

Logischerwijs ben je nieuwsgierig naar de prijs voor highlights. De prijs heeft onder andere te maken met de lengte van je haar en de hoeveelheid highlights je in je haar wil. Hoe meer highlights, hoe meer het kost. Een exacte prijsindicatie kan ik dus vooraf niet geven. Het laten zetten van highlights begint vanaf een prijs van 30 euro. Wil je vooraf een exacte prijs indicatie ontvangen? Stuur mij dan even een berichtje via Whatsapp!

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijg ik vragen over…

Wat zijn face framing highlights?

Bij face framing worden er alleen highlights aangebracht in de voorste plukken van je haar in plaats van verdeeld over je hele hoofd. Hierdoor komt je gezicht meer naar voren en lijkt je haar optisch voller.

Zijn deze highlights iets voor mij?

Face framing is mooi voor iedere haarkleur én haartype. Je gezicht en huidtint komen veel beter naar voren.

Wat zijn de kosten?

De prijs is hangt af van van verschillende factoren zoals je haarlengte, dikte en en gewenste haarkleur. Face framing highlights laten zetten begint vanaf een prijs van 30 euro.