Contactgegevens
d'Hondecoeterstraat 41, 8932DP Leeuwarden,
infa@lamariavasile.nl
T: 0642805007
Back

Hair waves: ga voor een sexy beach look!

Dit artikel is voor iedereen die niet gezegend is met krullen. In plaats van iedere ochtend de krultang er maar bij te pakken is er ook nog een andere optie. Namelijk de hair waves/beach waves! In plaats van duidelijke krullen voorzie je je haar van een subtiele slag. In deze blog kom je alles te weten over de hair waves. Laat je vooral inspireren.

Hoe maak je hair waves?

Wil jij je lokken voorzien van een subtiele slag, net alsof je zojuist op het strand bent geweest? Dan leg ik je hieronder uit op welke manieren je dit zelf kan doen. Zo makkelijk kan het zijn.

Let wel: voordat je de waves in je haar kan maken moet je zorgen dat je haar iets stugger wordt. Wanneer je op het strand bent komt er immers ook zeezout en zand in je haar. Hiervoor zijn speciale sea salt sprays te koop. Spray dit op licht vochtig haar en föhn het haar daarna droog (of beter: laat het drogen door de lucht). Een klein beetje is hierbij al voldoende.

Optie 1: Krultang

Bewerk met de krultang een klein gedeelte van je haarlokken. Krul het tot maximaal 5 centimeter boven de haarpunten. De punten zelf kan je hierbij stijl houden. De bovenste 5 centimeter van je haar krul je niet. Draai met de lok anderhalve slag en houd de tang verticaal. Doe dit een paar seconden en laat dan los. Spray daarna nog een beetje haarlak in je haar om de krul goed vast te houden.

Optie 2: Stijltang

Geen krultang of liever een stijltang? Dat kan uiteraard ook. Hierbij doe je in principe hetzelfde als met de krultang, maar dan dus met een stijltang. Pak een pluk haar en krul alleen de onderkant (niet de punten). Dit kan je doen door de pluk om de stijltang te wikkelen en langzaam naar beneden te laten glijden. Gebruik vervolgens eventueel nog wat haarlak.

Meer koopgidsen:
Maria
Maria
Met veel passie deel ik mijn kennis over haarverzorgingsmiddelen en tools. Ik review producten zoals haarstylingproducten, shampoo en conditioner, stylingtools en meer. Ik ben gepassioneerd over de laatste trends en technieken in de haarverzorgingsindustrie en deel graag mijn kennis met mijn lezers.